miércoles, 2 de febrero de 2011

Barra de gadgets: afegir imatge amb un enllaç

Hola, companys! A classe ja varem veure tots els gadgets que Bloguer ebs permet ficar. Ara anem a ficar uns gadgets en concret al nostre blog.

Recordem, per tal de veure el quadre de tota la estructura del blog cal anar a la pestanya "Diseño". Ara punxem damunt de "Añadir un gadget" i es desplega un llistat amb el gatgets que podem trobar. Anem a afegir una il·lustració que ens porte, directament punxant damunt, al blog PracTic. Seguim els següents passos:

1.- Triem una imatge en internet (que tinga alguna relació amb la lectura o les noves tecnologies) i se la guardem a l'ordinador.

2.- Busquem el gadget que fica "Imagen" i punxem damunt. Se'ns desplega una finestra.

En "Título", escrivim: PracTic
En "Pie de foto", escrivim: Blog de classe
En "Enlace", escrivim l'adreça del blog: http://ticprac.blogspot.com
En "Imagen", punxem damunt de "Desde tu equipo" i en el botó "Examinar" busquem la imatge i la pugem i li donem al botó de "Guardar".

Ja està!

Ara mireu com ha quedat al vostre blog i comproveu que funciona l'enllaç. De vegades, al pujar la imatge, se'ns queda massa gran; això no ho podem resoldre. Cal pujar una altra imatge o fer mes ampla la barra de gadgets.

Nota: Sempre que afegim un gadget nou en apareixerà dalt de tot en la barra de gatgets. En aquest cas vull que quede així, doncs us facilitarà accedir al blog "mare" i veure els nous post o exercicis a fer. Però si necessitem canviar-lo i el volem ficar més avall sols tenim que punxar damunt del gadget (apareix una maneta) i arrosergar-ho fins el lloc que volem (guardar els canvis, sempre, perquè no ho farà si nosaltres no li donem l'ordre)

3 comentarios:

  1. Ya lo tengo, cuando puedas lo miras por si no está bien. Por cierto, me has puesto en un comentario de un post, que me falta por hacer el resto de ejercicios y creo que los tenía todos hechos. Si existe algún error házmelo saber y lo soluciono.

    Un saludo. Gracias.

    ResponderEliminar
  2. Hola Srta Honey:
    Disculpa, pero me había perdido en el bosque...el lobo, siempre tan seductor...Ya he hecho los deberes. Cuando puedas me dices si están bien. Como tenía etiquetados los post con anterioridad, ¿tengo que volver a etiquetarlos? Besos.

    ResponderEliminar
  3. Srta Honey, ja tinc fet aquest apartat, pot mirar si està correcte???
    Moltes gràcies!!! i bon cap de setmana!!

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...